De Elektronikaco. van Dongguanuchi, Ltd.

Fabrikant van varistor, temperatuursensor, thermistor, zekering en weerstand!

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenNTC-Temperatuursensor

De Sensormodule van Bluetooth van de digitaal Signaal Dubbele Wijze Draadloze met 10m die Ontvangend Afstand verzenden

Certificaat
Goede mededeling. Van opnieuw zal kopen!

—— Teken Kim

Professionele & Geduldige Verkoop, eerlijke transactie

—— Penka Kalacheva

De betrouwbare partner, met een waarde van het zijn gaat op samenwerking!

—— Rakesh Saini

Ik ben online Chatten Nu

De Sensormodule van Bluetooth van de digitaal Signaal Dubbele Wijze Draadloze met 10m die Ontvangend Afstand verzenden

Grote Afbeelding :  De Sensormodule van Bluetooth van de digitaal Signaal Dubbele Wijze Draadloze met 10m die Ontvangend Afstand verzenden

Productdetails:

Plaats van herkomst: DONGGUAN, CHINA
Modelnummer: HY-001 (D)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1000 stukjes
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Bulk
Levertijd: 2 weken
Betalingscondities: T/T
Gedetailleerde productomschrijving
naam: Draadloze Bluetooth-Sensor Bedrijfsspanning: 3.3V
Ingangsspanning: 5VDC Werkfrequentie: 2.4 GHz
Baudstarief: 9600 Afstand: 10m (open gebied)
Signaalwijze: Digitaal signaal terminal: xh2.54*4

 

De Sensormodule van Bluetooth van de digitaal Signaal Dubbele Wijze Draadloze met 10m die Ontvangend Afstand verzenden

 

 

Inleiding


De Bluetooth-sensor is een master-slave Bluetooth-seriële poortmodule. Wanneer het Bluetooth-apparaat met succes met het Bluetooth-apparaat in paren wordt gerangschikt, kan het communicatie van Bluetooth interne protocol worden genegeerd, en Bluetooth zal direct gebruikt worden als seriële poort. Wanneer een verbinding wordt gevestigd, verzendt twee apparatengebruik één kanaal in gemeenschappelijk, d.w.z., dezelfde seriële poort, één apparaat gegevens naar het kanaal, en het andere apparaat kan gegevens in het kanaal ontvangen. Natuurlijk, zijn er bepaalde voorwaarden om zulk een kanaalverbinding te vestigen, d.w.z., BIJ wijze waarin Bluetooth kan worden in paren gerangschikt en worden verbonden.

 

 

 

Technische Parameters


Productnaam: Bluetooth-sensor
Machtsvereisten: +3.0V -5.5V
Signaaltype: Digitaal signaal
Interfacewijze: xh2.54*4
Spelddefinitie: De vcc-macht, GND-Grond, TX-verzendt gegevens, RX-ontvangt gegevens
Transmissieafstand: De efficiënte transmissieafstand van het open gebied is 10 meters, en het is mogelijk meer dan 10 meters te zijn, maar de verbindingskwaliteit is niet gewaarborgd.
Brief van overeenkomst: Nadat in paren rangschikken succesvol is, kan het als full-duplexseriële poort worden gebruikt. Geen behoefte om eender welk Bluetooth-protocol te kennen, maar slechts beetjes met 8 bits van steunengegevens, de beetjes van 1 beetjeeinde, en geen pariteits communicatie formaat. Dit is ook een gemeenschappelijk communicatie formaat en ondersteunt andere formaten niet! Ga BIJ wijze binnen: Druk de knoop en de bevoegdheid op de Bluetooth-module om de t-wijze, de vastgestelde parameters en de vraaginformatie in te gaan.
Schakel meester en slaaf: U kunt tussen meester en slavenwijzen langs BIJ bevel schakelen
Standaardbaudrate: 9600
Standaard het in paren rangschikken wachtwoord: 1234
De standaardnaam is: HY

 

 

Toepassing

 

De slimme bouw
Slim huis
HVAC-controlemechanisme
Onderhoud
Smartphones en tablettentoebehoren

Arduinorobot

 

 

Bedradingswijze

 

Het verbinden aan RJ25
Aangezien de haven van me Bluetooth-Module (Dubbele Wijze) blauwe/grijze identiteitskaart heeft, moet u de haven aan blauwe of grijze identiteitskaart op Makeblock Orion verbinden wanneer het gebruiken van RJ25
haven. Nemend Makeblock Orion als voorbeeld, kunt u met Haven 5 verbinden als volgt:

 

Het verbinden aan de draad van Dupont
Wanneer de draad van Dupont wordt gebruikt om de module met de Arduino-UNO Plint te verbinden, zouden zijn spelden van RX en TX-met digitale haven 0 en 1 moeten worden verbonden respectievelijk als volgt:

 

Gids voor programmering


Arduino programmering
Als u Arduino gebruikt om een programma te schrijven, zou de bibliotheek makeblock-bibliotheek-Meester moeten worden aangehaald om me Bluetooth-Module (Dubbele Wijze) te controleren. Dit programma dient om het mobiele communiceren met Arduino-winde door Arduino-programmering te maken. Wanneer de gegevens van mobiel worden ontvangen, zullen zij op de seriële poort worden getoond. Vóór de mededeling, zorg ervoor dat uw apparaat met me Bluetooth-Module (Dubbele Wijze) wordt verbonden, en verzend brieven naar het om het lopende resultaat te zien.

 

 

 

Principeanalyse


Bluetooth is een soort radiotechnologie ondersteunende mededeling van korte afstand. Bluetooth-de technologie kan worden gebruikt om de communicatie tussen mobiele terminals effectief te vereenvoudigen, en gegevenstransmissie sneller en efficiënter te maken om de manier van mobiel communicatiemiddel te verwijden. Goedkeurend de verdeelde netwerkstructuur, de Snelle Frequentiehopping (SFH), en de korte pakkettechnologie, werkt Bluetooth in de globale ISM (d.w.z. industrieel, wetenschappelijk, en medisch) frequentieband van 2,4 GHz met datasnelheid van 1 Mbps.

 

 

Schema

 

 

 

Sensor en actuator types

 

Temperatuur Bluetooth baseerde temperatuursensoren voor draadloze communicatie met SmartPhones, Tabletten of om het even welk Bluetooth-apparaat.
Druk Bluetooth baseerde druksensoren voor draadloze communicatie met SmartPhones, Tabletten of om het even welk Bluetooth-apparaat.
Leiden Bluetooth baseerde LEDs voor draadloze communicatie met SmartPhones, Tabletten of om het even welk Bluetooth-apparaat.
Relais Bluetooth baseerde relais voor draadloze communicatie met SmartPhones, Tabletten of om het even welk Bluetooth-apparaat.
Versnelling Bluetooth baseerde versnellingsmeters voor draadloze communicatie met SmartPhones, Tabletten of om het even welk Bluetooth-apparaat.
Vochtigheid/Vochtigheid Bluetooth baseerde vochtigheidssensoren voor draadloze communicatie met SmartPhones, Tabletten of om het even welk Bluetooth-apparaat.
Omringend licht Bluetooth baseerde omgevingslichtsensoren voor draadloze communicatie met SmartPhones, Tabletten of om het even welk Bluetooth-apparaat.
Magnetisch veld Bluetooth baseerde magnetometers voor draadloze communicatie met SmartPhones, Tabletten of om het even welk Bluetooth-apparaat.

Contactgegevens
Dongguan Uchi Electronics Co.,Ltd.

Contactpersoon: Anna

Direct Stuur uw aanvraag naar ons Message not be empty!