De Elektronikaco. van Dongguanuchi, Ltd.

Fabrikant van varistor, temperatuursensor, thermistor, zekering en weerstand!

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Dienst

Certificaat
Goede mededeling. Van opnieuw zal kopen!

—— Teken Kim

Professionele & Geduldige Verkoop, eerlijke transactie

—— Penka Kalacheva

De betrouwbare partner, met een waarde van het zijn gaat op samenwerking!

—— Rakesh Saini

Ik ben online Chatten Nu

Dongguan Uchi Electronics Co.,Ltd.

Onthaal aan Uchi
algemene manager office
De Deuropening van het Uchibureau
Uchivergaderzaal
Uchi Productiemateriaal 1
Uchi Productiemateriaal 1
Uchi Productiemateriaal 3
Uchi Productiemateriaal 4
Uchi Productiemateriaal 5
Uchi Productiemateriaal 6

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : UCHI
Aantal werknemers : 138~168
Jaarlijkse omzet : 1,500,000-2,500,000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 80% - 90%

Professionele Fabrikant van MOV

 

Uchi werd gevestigd in 2006 in Dongguan, China.


Na jaren van ontwikkeling, is Uchi een grote schaalhi-tech onderneming geworden die zich in ontwikkeling en productie van volledige reeks MOV, PTC, NTC-reeks, PPTC-reeks, Zekering (AL TYPE), Weerstands、、 de Condensator van geïntegreerde schakelingen, schommelingsbeschermer en beschermende apparaten van de producten van de bliksembescherming specialiseert. Het rangschikt voorzijde in de industrie en heeft heartquarter in Hong Kong. Met zijn uitstekende technologie en kwaliteitsproducten, de erkenning van Uchi haswon wijd van klanten overzee. Saini Impex PVT.LTD is onze erkende enige verdeler in India.

 

Geavanceerd materiaal, magere productie

 

 

Uchi schept met een productiebasis op die een gebied van bijna 15000 vierkante meters behandelt.


Wij voerden opeenvolgend high-tech volledig geautomatiseerd productiemateriaal en hoge precisie het testen instrumenten in en hebben in productie gezet om de automatisering, de grote schaal en de normalisatie te realiseren.


Uchi heeft een melkweg van hi-tech talententeams omhoog door nationale klassendeskundigen worden geleid in het werk van productontwikkeling, productkwaliteitscontrole, de technische ondersteuning van verkoopandservice, enz. in dienst te nemen, en tientallen certificaten van verschijningsoctrooien, nutsoctrooien en uitvindingen die opeenvolgend verkregen.


Om de kwaliteit te waarborgen, gingen wij met succes de certificatie van ISO9001 over: de kwaliteitsbeheersysteem van 2008, wetenschappelijke en efficiënte het leiden wijze om magere productie uit te voeren en wetenschappelijk en efficiënt systeem voor kwaliteitscontrole te vormen. De producten worden verklaard met UL, CUL, TUV, VDE, CSA en SGS, RACH 73 milieuvriendelijke testende certificatie.

 

Uitstekende kwaliteit bij de gunst van klanten

 

 

Uchi is een de uitvoerlidmaatschap van Alibaba met vrije de invoer en de uitvoerrechten. Het wordt geschat als Beroemde de Steronderneming van Guangdong en Dongguan-Particuliere onderneming. Onze producten hebben en verdubbeld verdubbeld om meer soorten en hoogte te verstrekken - kwaliteit en betrouwbare producten en de dienst. Onze producten bestaan hoofdzakelijk uit: 
Metaaloxidevaristor
SMD-Varistor
Thermaal Beschermde Varistor
PTC Thermistor

NTC-Thermistor

Resettable Zekering van PPTC

Thermische Zekering

Autobladzekering

Glaszekeringen

De Weerstand van de metaalfilm

De Weerstand van de koolstoffilm

Cementweerstand

NTC-Temperatuursensor

CDS Fotoconductieve Cel

Onze producten worden wijd gebruikt in huistoestel, medische apparatuur, kantoorbenodigdheden, communicatieapparatuur, telefoonbatterij, elektronische kalender, elektronisch thermometer en temperatuurcontrolemechanisme om militaire telecommunicatie, IT, auto en van de consument elektronische gebieden te behandelen.
Samenwerking met goede geloofsovertuigingen om in de markt te winnen.
De uitstekende kwaliteits oprechte dienst is de sleutel aan het succes van Uchi. 


In de toekomst zal Uchi nog aan de principes van „Kwaliteit zich eerst houden, belangrijkste klant.“ „Eerste klassenkwaliteit, de eerste klassendienst en customersatisfaction“ om de hoogte te vervaardigen - kwaliteit, technisch geavanceerde en redelijke prijzenproducten. Wij hopen om met mondiale partners de revolutie in weerstandsproducten teweeg te brengen. Wij heten cordially vrienden van huis welkom en in het buitenland om ons voor begeleiding en samenwerking te bezoeken.

Gevestigd in ingevoerde high-tech volledig geautomatiseerde de productiemateriaal van 2006 opeenvolgend en hoge precisie het testen hebben de instrumenten en in productie gezet om de automatisering, de grote schaal en de normalisatie te realiseren.

 

 

2009.8 eer om ons eigen onafhankelijk merk „UCHI“ te krijgen

 

2009.10 eer beginnen om zaken op alibaba.com te doen en het lid van alibabaexportpass te zijn (hebben het recht uit te voeren en de invoer). Ondertussen, zijn wij eer om „de Steronderneming van Guangdong“ van alibaba.com te krijgen.

 

2010.11 om kwaliteit aan onze klanten te verzekeren, gingen wij de Kwaliteitsbeheersysteem over van ISO9001 2008.

 

2010.12.   Strenthen kwaliteit, gingen wij de internationale goedkeuring van UL over, SGS, BEREIK, van VDE, van ROHS, van enz.  

 

2011.3 Saini Impex PVT.LTD om onze erkende solo verdeler in India te zijn

 

2011.11 krijg Sevaral-goederenoctrooien zoals MOV, Thermistor.NTC, PTC, enz.

 

2012.5 eer om van de niet-regerings-LOOPPASwetenschap EN TECHNOLOGIE ONDERNEMING te krijgen

 In de toekomst zal Uchi nog aan de principes van „Kwaliteit zich eerst houden, belangrijkste klant.“ „Eerste klassenkwaliteit, de eerste klassendienst en klantentevredenheid“ om de hoogte te vervaardigen - kwaliteit, technisch geavanceerde en redelijke prijzenproducten. Wij hopen om met mondiale partners de revolutie in weerstandsproducten teweeg te brengen. Wij heten cordially vrienden van huis welkom en in het buitenland om ons voor begeleiding en samenwerking te bezoeken.

Product (varistor, thermistor, zekering, condensator, weerstand, temperatuursensor, hoofdtelefoon enz.) productie en verkoop; Het verwante product assorteert; het one-stop kopen; de hulp schikt de uitvoer en verzending; de naverkoopdiensten; productuitwisseling als kwaliteitsprobleem; de hulp verstrekt noodzakelijke documents.etc.

Ons verhaal met klanten

Wij hebben een te beëindigen team maar eigen verschillende verantwoordelijkheden. Wij hebben ministerie van financiën, verantwoordelijk voor Boekhoudingspraktijk, belasting planning, begroting, kostencontrole, controle, fusie, aanwinst en reorganisatie; U-Afdelingsfunctie:  planning, rekrutering, opleiding, prestatiesschatting, salaris. Cultuur. Beleid; Marketing afdelingsfunctie: merkkanalen. De verkoper. PR. Klanten. Nieuwe marketing; Productieafdelingfunctie: technologische ontwikkeling. Het productieproces. Verwerving. Kwaliteitssupervisie. De leveringsketen; De Functie van de informatieafdeling: reclameontwerp. Product verpakking. Ondernemingsinformatie. Ondernemingse. Projectleiding. E-commerce. Wij zijn een grote familie en slechts werken wij samen, onze zou de AIM-klant Tevredenheid kunnen zijn gekomen ture!

Contactgegevens
Dongguan Uchi Electronics Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. James

Tel.: 86--18925858717

Fax: 86-769-85625751

Direct Stuur uw aanvraag naar ons Message not be empty!