Guangdong Uchi Electronics Co.,Ltd

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur
Merken: UCHI
Aantal werknemers: 138~168
Jaarlijkse omzet: 1,500,000-2,500,000
Opgericht Jaar: 2006
Export pct: 60% - 70%
Inleiding

Uchi werd gevestigd in 2006 in Dongguan, China.

 


Na jaren van ontwikkeling, is Uchi een grote schaalhi-tech onderneming geworden die zich in ontwikkeling en productie van volledige reeks MOV, PTC, NTC-reeks, PPTC-reeks, Zekering (AL TYPE), Weerstands、、 de Condensator van geïntegreerde schakelingen, schommelingsbeschermer en beschermende apparaten van de producten van de bliksembescherming specialiseerde. Het rangschikt voorzijde in de industrie en heeft heartquarter in Hong Kong. Met zijn uitstekende technologie en kwaliteitsproducten, heeft Uchi brede erkenning van klanten overzee gewonnen. Saini Impex PVT.LTD is onze erkende enige verdeler in India.

De belangrijke onderneming van China van de componenten van de kringsbescherming

Onze sterkte:

Een groot aantal productreeks in heeft onze fabriek de certificatie van diverse internationale normen overgegaan

CHINA Guangdong Uchi Electronics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0


Fabrieksreis:


CHINA Guangdong Uchi Electronics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

CHINA Guangdong Uchi Electronics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2CHINA Guangdong Uchi Electronics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

Geavanceerd materiaal, magere productie

 

Uchi schept met een productiebasis op die een gebied van bijna 15000 vierkante meters behandelt.
 

CHINA Guangdong Uchi Electronics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 4CHINA Guangdong Uchi Electronics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 5CHINA Guangdong Uchi Electronics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 6CHINA Guangdong Uchi Electronics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 7

Wij voerden opeenvolgend high-tech volledig geautomatiseerd productiemateriaal en hoge precisie het testen instrumenten in en hebben in productie gezet om de automatisering, de grote schaal en de normalisatie te realiseren.


Uchi heeft een melkweg van hi-tech talententeams die omhoog door nationale klassendeskundigen worden geleid in het werk van productontwikkeling, productkwaliteitscontrole, de technische ondersteuning van verkoopandservice, enz. in dienst te nemen, en tientallen certificaten van verschijningsoctrooien, nutsoctrooien en uitvindingen opeenvolgend verkregen.
 

CHINA Guangdong Uchi Electronics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 8

Om de kwaliteit te waarborgen, gingen wij met succes de certificatie van ISO9001 over: de kwaliteitsbeheersysteem van 2008, wetenschappelijke en efficiënte het leiden wijze om magere productie uit te voeren en wetenschappelijk en efficiënt systeem voor kwaliteitscontrole te vormen. De producten worden verklaard met UL, CUL, TUV, VDE, CSA en SGS, RACH 73 milieuvriendelijke testende certificatie.

 

Uitstekende kwaliteit bij de gunst van klanten

 

Uchi is een de uitvoerlidmaatschap van Alibaba met vrije de invoer en de uitvoerrechten. Het wordt geschat als Beroemde de Steronderneming van Guangdong en Dongguan-Particuliere onderneming. Onze producten hebben en verdubbeld verdubbeld om meer soorten en hoogte te verstrekken - kwaliteit en betrouwbare producten en de dienst. Onze producten bestaan hoofdzakelijk uit:

 


Metaaloxidevaristor
ONDERDOMPELINGSvaristor & SMD-Varistor
Thermaal Beschermde Varistor

Gelijkstroom-verbinding Condensator voor Nieuwe energievoertuigen ondersteunend HEVEV

Automobielzekeringsverbindingen voor EV Plugin HEV FCEV
PTC Thermistor

NTC-Thermistor

Resettable Zekering van PPTC

Thermische Zekering

Autobladzekering

Glaszekeringen

De Weerstand van de metaalfilm

De Weerstand van de koolstoffilm

Cementweerstand

NTC-Temperatuursensor

CDS Fotoconductieve Cel

Onze producten worden wijd gebruikt in Nieuwe energievoertuigen, huistoestel, medische apparatuur, kantoorbenodigdheden, communicatieapparatuur, telefoonbatterij, elektronische kalender, elektronisch thermometer en temperatuurcontrolemechanisme om militaire telecommunicatie, IT, auto en van de consument elektronische gebieden te behandelen.
Samenwerking met goede geloofsovertuigingen om in de markt te winnen.
De uitstekende kwaliteits oprechte dienst is de sleutel aan het succes van Uchi.

 


In de toekomst zal Uchi nog aan de principes van „Kwaliteit zich eerst houden, belangrijkste klant.“ „Eerste klassenkwaliteit, de eerste klassendienst en customersatisfaction“ om de hoogte te vervaardigen - kwaliteit, technisch geavanceerde en redelijke prijzenproducten. Wij hopen om met mondiale partners de revolutie in weerstandsproducten teweeg te brengen. Wij heten cordially vrienden van huis welkom en in het buitenland om ons voor begeleiding en samenwerking te bezoeken.

Geschiedenis

Gevestigd in ingevoerde high-tech volledig geautomatiseerde de productiemateriaal van 2006 opeenvolgend en hoge precisie het testen hebben de instrumenten en in productie gezet om de automatisering, de grote schaal en de normalisatie te realiseren.

 

CHINA Guangdong Uchi Electronics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

2009.8 eer om ons eigen onafhankelijk merk „UCHI“ te krijgen

 

2009.10 eer beginnen om zaken op alibaba.com te doen en het lid van alibabaexportpass te zijn (hebben het recht uit te voeren en de invoer). Ondertussen, zijn wij eer om „de Steronderneming van Guangdong“ van alibaba.com te krijgen.

 

2010.11 om kwaliteit aan onze klanten te verzekeren, gingen wij de Kwaliteitsbeheersysteem over van ISO9001 2008.

 

2010.12.   Strenthen kwaliteit, gingen wij de internationale goedkeuring van UL over, SGS, BEREIK, van VDE, van ROHS, van enz.  

 

2011.3 Saini Impex PVT.LTD om onze erkende solo verdeler in India te zijn

 

2011.11 krijg Sevaral-goederenoctrooien zoals MOV, Thermistor.NTC, PTC, enz.

 

2012.5 eer om van de niet-regerings-LOOPPASwetenschap EN TECHNOLOGIE ONDERNEMING te krijgen

 In de toekomst zal Uchi nog aan de principes van „Kwaliteit zich eerst houden, belangrijkste klant.“ „Eerste klassenkwaliteit, de eerste klassendienst en klantentevredenheid“ om de hoogte te vervaardigen - kwaliteit, technisch geavanceerde en redelijke prijzenproducten. Wij hopen om met mondiale partners de revolutie in weerstandsproducten teweeg te brengen. Wij heten cordially vrienden van huis welkom en in het buitenland om ons voor begeleiding en samenwerking te bezoeken.

Dienst

Product (varistor, thermistor, zekering, condensator, weerstand, temperatuursensor, hoofdtelefoon enz.) productie en verkoop; Het verwante product assorteert; het one-stop kopen; de hulp schikt de uitvoer en verzending; de naverkoopdiensten; productuitwisseling als kwaliteitsprobleem; de hulp verstrekt noodzakelijke documents.etc.

Ons verhaal met klanten
 

CHINA Guangdong Uchi Electronics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0CHINA Guangdong Uchi Electronics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1CHINA Guangdong Uchi Electronics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

Prijsverplichting
 

1. De materialen van het huis van premiemerken en breed maken producten geavanceerd hoogst en betrouwbaar.

2. Op dezelfde concurrentievoorwaarden, bieden wij gunstige prijs zonder enige technische verandering en kwaliteitsverwijdering aan.
 

Leveringsverplichting
 

1. levertijd: aangepast met klanten;

 

2. Op levering van producten, verstrekken wij het volgende dossier:

1) Verrichtingshandboek;
2) Garantiekaarten;
3) Instructies;
4) Voor consumptie geschikte inventarissen.

Dien klanten met hart!!!

Ons Team

Wij hebben een te beëindigen team maar eigen verschillende verantwoordelijkheden. Wij hebben ministerie van financiën, verantwoordelijk voor Boekhoudingspraktijk, belasting planning, begroting, kostencontrole, controle, fusie, aanwinst en reorganisatie; U-Afdelingsfunctie:  planning, rekrutering, opleiding, prestatiesschatting, salaris. Cultuur. Beleid; Marketing afdelingsfunctie: merkkanalen. De verkoper. PR. Klanten. Nieuwe marketing; Productieafdelingfunctie: technologische ontwikkeling. Het productieproces. Verwerving. Kwaliteitssupervisie. De leveringsketen; De Functie van de informatieafdeling: reclameontwerp. Product verpakking. Ondernemingsinformatie. Ondernemingse. Projectleiding. E-commerce. Wij zijn een grote familie en slechts werken wij samen, onze zou de AIM-klant Tevredenheid kunnen zijn gekomen ture!

CHINA Guangdong Uchi Electronics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0