Afbeeldingen
  • Guangdong Uchi Electronics Co.,Ltd fabriek productielijn
  • Guangdong Uchi Electronics Co.,Ltd fabriek productielijn
  • Guangdong Uchi Electronics Co.,Ltd fabriek productielijn
  • Guangdong Uchi Electronics Co.,Ltd fabriek productielijn
lopende band

De Elektronikaco. van Dongguanuchi, Ltd schept met een productiebasis op die een gebied van bijna 15000 vierkante meters behandelt. Wij voerden opeenvolgend high-tech volledig geautomatiseerd productiemateriaal en hoge precisie het testen instrumenten in en hebben in productie gezet om de automatisering, de grote schaal en de normalisatie te realiseren.
Uchi heeft een melkweg van hi-tech talententeams omhoog door nationale klassendeskundigen worden geleid in het werk van productontwikkeling, productkwaliteitscontrole, de technische ondersteuning van verkoopandservice, enz. in dienst te nemen, en tientallen certificaten van verschijningsoctrooien, nutsoctrooien en uitvindingen die opeenvolgend verkregen.

 

 

Wij hebben de unieke proces en leiderskerntechnologie met merkgebonden intellectuele-eigendomsrechten van ceramisch die poedermateriaal, van spaanders worden gemaakt, hoge prestatiesntc Automatische gegroepeerde productie.

Wij hebben meer dan 12 reeksen van de automatische productielijn van hoge prestatiesntc thermistoren, hebben de producten de voordelen van grote productie, hoogte - de kwaliteit, goede coherentie, hoge betrouwbaarheid, naast het kan van vele soorten NTC-temperatuursensoren worden gemaakt, kan het ook aan andere fabrieken van NTC-sensoren worden geleverd, en in grote hoeveelheden aan overzee worden uitgevoerd.

Guangdong Uchi Electronics Co.,Ltd fabriek productielijn 0

Guangdong Uchi Electronics Co.,Ltd fabriek productielijn 1Guangdong Uchi Electronics Co.,Ltd fabriek productielijn 2Guangdong Uchi Electronics Co.,Ltd fabriek productielijn 3

 

 

OEM / ODM

OEM/ODM beschikbaar hier en de professionele adviezen zullen door ons RD-team worden verstrekt!

R & D

Het bedrijf heeft het eerste reserch centrum het „Techniekonderzoekscentrum voor NTC gebouwd wordt het thermische gevoelige ceramische materiële project“, dat in binnenlands vooruitging, goedgekeurd door wetenschap en de Technologiecommissie, het verstrekt invloedrijke en professionele personeelspraktijk, opleiding en wetenschappelijke onderzoekbasis. Het centrum voert wijd onderzoek naar de gevoelige ceramische materialen van NTC, nieuwe producten, nieuwe technologie, nieuw materiaal, schaal uit

productie, transformatie van wetenschappelijke verwezenlijkingen.

 

Het gebied van onderzoekscentrum bereikt 2000 vierkante meters, heeft het meer dan 50 reeksen van testmateriaal en instrument die krachtige waarborg voor hoogte - de technologie steunen van de kwaliteitsspaander, verbetert het de kernelement van de temperatuurmeting NTC, onophoudelijk technologie van NTC-temperatuursensoren.

Het bedrijf heeft meer dan gemachtigde 60 en acceptted octrooien met inbegrip van 20 octrooien van uitvinding.

 

Guangdong Uchi Electronics Co.,Ltd fabriek productielijn 0

Guangdong Uchi Electronics Co.,Ltd fabriek productielijn 1