NTC-temperatuursensor

January 4, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over NTC-temperatuursensor

De temperatuursensor is de vroegste ontwikkelde en wijdst gebruikte sensor. Het marktaandeel temperatuursensoren heeft zeer dat van andere sensoren overschreden. Van bij het begin van de 17de eeuw, begonnen de mensen temperatuur voor meting te gebruiken. Gesteund door halfgeleidertechnologie, zijn de sensoren van het halfgeleiderthermokoppel, PN de sensoren van de verbindingstemperatuur en de geïntegreerde temperatuursensoren ontwikkeld in deze eeuw. Dienovereenkomstig, zijn de akoestische temperatuursensoren, de infrarode sensoren en de microgolfsensoren ontwikkeld volgens de interactiewet van golf en kwestie.
De temperatuursensor is één van de het meest meestal gebruikte sensoren onder diverse soorten sensoren. De moderne temperatuursensoren zijn zeer klein in vorm, die hen wijd op divers gebied van productiepraktijk gebruikt maakt en talloze gemakken verstrekt en voor het leven van mensen functioneert.
Er zijn vier belangrijke types van temperatuursensoren: thermokoppel, thermistor, de detector van de weerstandstemperatuur (OTO) en IC-temperatuursensor. IC-de temperatuursensor omvat analoge output en digitale output.

laatste bedrijfsnieuws over NTC-temperatuursensor  0