Selectie van schommelings beschermend apparaat (SPD)

February 7, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Selectie van schommelings beschermend apparaat (SPD)

Worden de schommelings Beschermende Apparaten (SPD) gebruikt om de elektrische installatie te beschermen, die uit de eenheid, de bedrading en de toebehoren van de consument bestaat, van elektrodiestroomstoten als voorbijgaande overvoltage worden bekend.

Zij worden ook gebruikt om gevoelige elektronische die apparatuur te beschermen aan de installatie, zoals computers, televisies wordt aangesloten, wasmachines en veiligheidskringen, zoals de systemen van de brandopsporing en noodverlichting. Het materiaal met gevoelig elektronisch schakelschema kan kwetsbaar zijn aan schade door voorbijgaande overvoltage.

De gevolgen van een schommeling kunnen in of onmiddellijke mislukking of schade aan het materiaal slechts resulteren duidelijk over een langere periode. SPD zijn gewoonlijk geïnstalleerd binnen de eenheid van de consument om de elektrische installatie te beschermen maar de verschillende types van SPD zijn beschikbaar om de installatie tegen andere inkomende diensten, zoals telefoonlijnen en kabeltelevisie te beschermen. Het is belangrijk om te herinneren dat beschermend de elektrische installatie alleen en de andere diensten een andere route voor voorbijgaande voltages konden verlaten om de installatie in te gaan.

Er zijn drie verschillende types van Schommelings Beschermende Apparaten:

Type 1spd bij de oorsprong wordt geïnstalleerd, b.v. hoofddistributieraad die.
Type - SPD 2 bij sub-distributieraad die wordt geïnstalleerd
(Het Gecombineerde Type 1 & 2 SPD zijn beschikbaar en zijn gewoonlijk geïnstalleerd in de eenheden van de consument).
Type 3 SPD dicht bij de beschermde lading wordt geïnstalleerd die. Zij moeten slechts als supplement aan Type worden geïnstalleerd - SPD 2.
Waar de veelvoudige apparaten worden vereist om de installatie te beschermen, moeten zij worden gecoördineerd om correcte verrichting te verzekeren. De punten door verschillende fabrikanten worden geleverd zouden voor verenigbaarheid moeten worden bevestigd, worden de installateur en de fabrikanten van de apparaten het best geplaatst om raad die op dit te geven.

laatste bedrijfsnieuws over Selectie van schommelings beschermend apparaat (SPD)  0