De rol van NTC-Thermistor binnen de Thermozuil van het Temperatuurkanon

March 12, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over De rol van NTC-Thermistor binnen de Thermozuil van het Temperatuurkanon

De longontstekingsepidemie door nieuwe coronavirus wordt veroorzaakt overschaduwt het de Lentefestival van het Gengzi-jaar dat. Tijdens het verhinderen van en het controleren van de nieuwe coronavirus epidemische, medische producten zoals ventilator, monitors, zuurstofgenerators, negatieve drukziekenwagens, en voorhoofd hebben de kanonnen een belangrijke rol gespeeld. De meetmethode van de niet-contacttemperatuur van het voorhoofdkanon kan contact dwarsbesmetting vermijden en een geschikte en snelle rol spelen in het verhinderen van en het controleren van de epidemie van het grote publiek.

Voorhoofdkanonnen en van oorthermometers de gebruiksthermozuil sondeert infrarode thermometers die de stralingsenergie te meten door een voorwerp wordt uitgezonden. Volgens de wet van Boltzmann (E = σεTⁿ), groter de stralingsenergie, kan hoger de temperatuur na het omzetten van het infrarode stralingssignaal in een elektrosignaal, het definitief in de temperatuurwaarde van het gemeten doel worden omgezet na wordt verbeterd door een versterker en een kring van de signaalverwerking en wordt verbeterd volgens een bepaald algoritme en doelstralingsvermogen.

 

Het belangrijkste apparaat voor temperatuurmeting is de thermozuil. Een thermozuil infrarode sonde is een temperatuursensor die die uit een reeks thermokoppels bestaat in reeks worden verbonden. De twee einden van een thermokoppel zijn samengesteld uit twee verschillende materialen. Wanneer één eind het hete eind contacteert en het andere eind het koude eind contacteert, zal een potentieel verschil tussen de twee verschillende materialen toe te schrijven aan het effect zien-Beck voorkomen. De omvang van het potentiële verschil is tussen de twee verschillende materialen. Het temperatuurverschil is verwant. Een thermozuilsensor verbindt een reeks thermokoppels in reeks om de opsporingsgevoeligheid van de sensor te verhogen.


correct bij verschillende omgevingstemperatuur kunnen berekenen, wordt een high-precision NTC-thermistor gebruikt om de omgevingstemperatuur van de thermozuil te meten. Volgens sommige standaard vooraf geschreven temperatuurvoorwaarden, bijvoorbeeld: de temperatuur van het gemeten voorwerp is 37 ° C, is de outputtemperatuur van de thermozuil 25 ℃, en de gemeten temperatuur wordt berekend door het outputvoltage van de thermozuil en de absolute temperatuur van het milieu van de thermozuil. Is de Uchimf58 temperatuur-metende NTC thermistor 100KΩ3950 een algemeen gebruikte specificatie. Er zijn ook gebruiksregelingen waarin de spaanders van dit type direct worden gebruikt en met thermozuil gebruikend een verpakkingsprocédé plakkend gecombineerd.

 

De reeksproducten van de Uchimf58 hebben de temperatuur-metende NTC thermistor goede stabiliteit en hoge betrouwbaarheid; een brede waaier van weerstandswaarden en hoge nauwkeurigheid; kleine grootte, lichtgewicht, stevige structuur, geschikt voor automatische installatie; snelle thermische inductie, hoge gevoeligheid en andere kenmerken. MF58 de producten worden wijd gebruikt in huistoestellen, administratie automatisering de opsporing van de materiaaltemperatuur of temperatuurcompensatie, mobiele telefoonbatterijen, batterijpakken, instrumentenrollen, geïntegreerde schakelingen, de thermokoppels van het kwartskristal de schommelingen en/thermozuilen. De producten van MF58 van Uchi hebben CQC-tekencertificatie, UL, c-UL veiligheidscertificatie verkregen, de ruwste 100.000 duurzaamheidstests in de UL-norm, overgegaan en overgingen het testen aec-Q200, die in China uniek en betrouwbaar is. Prestaties, superieure betrouwbare kwaliteit.