De thermistoren kunnen ook als elektronische kringscomponenten voor de temperatuurcompensatie van de instrumentenlijn en de temperatuurcompensatie van het thermokoppel koude eind worden gebruikt.

March 15, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over De thermistoren kunnen ook als elektronische kringscomponenten voor de temperatuurcompensatie van de instrumentenlijn en de temperatuurcompensatie van het thermokoppel koude eind worden gebruikt.

De thermistoren kunnen ook als elektronische kringscomponenten voor de temperatuurcompensatie van de instrumentenlijn en de temperatuurcompensatie van het thermokoppel koude eind worden gebruikt. Gebruikend het self-heating kenmerk van NTC-thermistor, kan de automatische aanwinstencontrole worden gerealiseerd, en de RC-de stabilisatiekring van de oscillatoromvang, de vertragingskring en de beschermingskring worden gevormd. Wanneer de self-heating temperatuur veel groter is dan de omgevingstemperatuur, is de weerstandswaarde ook verwant met de voorwaarden van de hittedissipatie van het milieu. Daarom wordt het kenmerk van thermistor vaak gebruikt in de stroommeter, de debietmeter, de gasanalysator en de warmtegeleidingsvermogenanalyse om een speciaal opsporingselement te maken. PTC de thermistoren worden hoofdzakelijk gebruikt voor het oververhitten bescherming van elektromateriaal, relais zonder contact, constante temperatuur, automatische aanwinstencontrole, motorbegin, tijdvertraging, automatische demagnetisering van kleurentv, brandalarm en temperatuurcompensatie.