• Ingepaste van de de Thermistortemperatuur van de Roestvrij staalbuis de Sensorsonde voor Vloeibare Meting
Ingepaste van de de Thermistortemperatuur van de Roestvrij staalbuis de Sensorsonde voor Vloeibare Meting

Ingepaste van de de Thermistortemperatuur van de Roestvrij staalbuis de Sensorsonde voor Vloeibare Meting

Productdetails:

Plaats van herkomst: Dongguan, Guangdong, China
Merknaam: UCHI
Certificering: ROHS,SGS
Modelnummer: 10K 2% 3950K

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1000pcs
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Bulk500pcs/bag
Levertijd: 7 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Paypal, Western Union, Geldgram
Levering vermogen: 6000,000PCS per Maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Hoog licht:

ntc de sensor van de sondetemperatuur

,

de sensor van de hoge precisietemperatuur

Productomschrijving

Ingepaste van de de Thermistortemperatuur van de Roestvrij staalbuis de Sensorsonde voor Vloeibare Meting

 

Snel Detail:

 

Onderdompelings vloeibare sonde. 
Schroefdraad het opzetten sensor. 
Ruw, bestand tegen hitteschok en vochtigheid.
Snelle reactie.

 

 

Beschrijving:

 

NTC-de Thermistor kan in huisvesting in een verscheidenheid van configuraties voor temperatuur het ontdekken, meting, opsporing, indicator, controle en controle worden geassembleerd. De assemblage van de de sensorsonde van de thermistortemperatuur kan gemakshalve vastmaken aan of een integraal onderdeel van om het even welk systeem zijn om temperatuur te controleren of te beheersen. De keus van assemblage is afhankelijk van de toepassing. De primaire factoren die de optimale configuratie van een thermistorassemblage bepalen zijn het werkende milieu, de steun, de tijdreactie en de minimumdissipatieconstante.
De twee factoren die aanzienlijk met het ontwerp variëren van de de sondeassemblage van de thermistorsensor zijn tijdsconstante en dissipatieconstante. De tijdsconstante zal typisch van grotere duur in ingekapselde thermistoren zijn. Dit is, natuurlijk toe te schrijven aan extra massa die het thermistorelement omringen; daarom uitbreidt de thermische overdrachttijd. De dissipatieconstante zal ook in assemblage groter zijn. De extra huisvestingsmassa dient goed als heatsink. De grotere macht wordt daarom vereist om self-heating te veroorzaken. Zowel zullen de tijdsconstante als de dissipatieconstante met de geselecteerde thermistor en de huisvesting variëren. De eigenschappen van de hitteoverdracht van de huisvesting, de thermistorplaats, de massa en draadtype bepalen deze constanten.
De toepassingen voor temperatuur het ontdekken omvatten de sensoren van de luchttemperatuur, de sensoren van de oppervlaktetemperatuur en de sensoren van de onderdompelingstemperatuur. De huisvesting voor de sensoren van de luchttemperatuur is vaak eenvoudige, goedkope apparaten zoals gevormde plastic shells, diepgetrokken messing of aluminiumcilinders, of zelfs roestvrij staalbuizen. De sensoren van de oppervlaktetemperatuur worden ontworpen om de contour van de te ontdekken oppervlakte aan te passen, of het vlak, gebogen is, of ronde. De opzettende gaten of de klemmen worden vaak gebruikt om installatie van de sensor te vereenvoudigen. De sensoren van de onderdompelingstemperatuur worden ontworpen zodat het ontdekkende element door het te ontdekken middel zal worden omringd, vaak tijden een vloeistof. Het het ontdekken gedeelte zal normaal door een gat of een opening uitpuilen terwijl een gedeelte van de assemblage buiten het middel voor het te lezen signaal zal blijven toestaan. De onderdompelingshuisvesting wordt gewoonlijk ingepast om hen toe te laten om in een gat of het openen worden geschroeft. Het onderdompelingsdeel verzoekt vloeibare en vochtigheidspreventie te zijn.
Het materiaal voor de huisvesting wordt gebruikt zal van de nodig temperatuurwaaier, reactietijd, kosten, en speciale aandachten zoals UL, FDA of NSF-vereisten in voedsel en/of medische toepassingen die afhankelijk zijn. Enkele beschikbare materialen omvatten roestvrij staal, koper, plastiek, teflon, messing, aluminium, epoxy en hitte - inkrimpbaar buizenstelsel.

 

 

Toepassingen:

 

Ingepaste van de de thermistortemperatuur van de roestvrij staalbuis de sensorsonde voor temperatuurmeting van vloeistof, water, lucht, enz.-Ideaal voor schip en pijpinstallatie. Typisch toepassingskoffiezetapparaat, theeketel, de boilers van de waterverwarmer, het kokende materiaal van de sojaboonmelk, en ander huistoestel.

 

 

Specificaties:

 

Weerstand @25C

Bètawaarde 
B (25/50C)

Thermische tijdsconstante

Dissipatiefactor

Werkende temperatuurwaaier

10K ohm±2%

3950K±1%

15 seconden

5 MW/C

-30C~+105C

Nota: Alternatieve classificaties op weerstand, Bètawaarde en kabellengte op verzoek.

 

Tekening

 

Ingepaste van de de Thermistortemperatuur van de Roestvrij staalbuis de Sensorsonde voor Vloeibare Meting 0

 

 

 

Concurrentievoordeel:

 

  1. Fabriekslevering direct
  2. Voltooide certificaten zoals UL, VDE, SGS, enz. en hoogte - beschikbare kwaliteit
  3.  Snelle levering
  4. De beste naverkoopdiensten
  5. Beschikbare OEM & ODM

 

Ingepaste van de de Thermistortemperatuur van de Roestvrij staalbuis de Sensorsonde voor Vloeibare Meting 1

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Ingepaste van de de Thermistortemperatuur van de Roestvrij staalbuis de Sensorsonde voor Vloeibare Meting kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.