• Ingepast Passend NTC-de Sondes van de Temperatuursensor/NTC-Thermistorsonde
  • Ingepast Passend NTC-de Sondes van de Temperatuursensor/NTC-Thermistorsonde
  • Ingepast Passend NTC-de Sondes van de Temperatuursensor/NTC-Thermistorsonde
  • Ingepast Passend NTC-de Sondes van de Temperatuursensor/NTC-Thermistorsonde
Ingepast Passend NTC-de Sondes van de Temperatuursensor/NTC-Thermistorsonde

Ingepast Passend NTC-de Sondes van de Temperatuursensor/NTC-Thermistorsonde

Productdetails:

Plaats van herkomst: Dongguan, Guangdong, China
Merknaam: UCHI
Certificering: ROHS,SGS
Modelnummer: 103F-3380G

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1000pcs
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Bulk500pcs/bag
Levertijd: 7 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Paypal, Western Union, Geldgram
Levering vermogen: 6000,000PCS per Maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Hoog licht:

ntc de sensor van de sondetemperatuur

,

de sensor van de hoge precisietemperatuur

Productomschrijving

Ingepast Passend NTC-de Sondes van de Temperatuursensor/NTC-Thermistorsonde

 

Snel Detail:

 

Bout-onderstel thermistorsensor. 
Schroefdraad het opzetten sensor. 
Beschikbaar voor chassissteun. 
Het ingepaste hexuitdraai hoofdontwerp veroorlooft zich grotere weerstand tegen schok en trilling. 
Goede thermische koppeling door screw-type geval. 
De metaalhuisvesting is beschikbaar in messing of roestvrij staal of Aluminiummateriaal. 
Beschikbaar voor een verscheidenheid van draadgrootte. 
De assemblage van de thermistorsensor facultatief met O-ring het verzegelen.

 

 

Beschrijving:

 

NTC-de Thermistor kan in huisvesting in een verscheidenheid van configuraties voor temperatuur het ontdekken, meting, opsporing, indicator, controle en controle worden geassembleerd. De assemblage van de de sensorsonde van de thermistortemperatuur kan gemakshalve vastmaken aan of een integraal onderdeel van om het even welk systeem zijn om temperatuur te controleren of te beheersen. De keus van assemblage is afhankelijk van de toepassing. De primaire factoren die de optimale configuratie van een thermistorassemblage bepalen zijn het werkende milieu, de steun, de tijdreactie en de minimumdissipatieconstante.
De twee factoren die aanzienlijk met het ontwerp variëren van de de sondeassemblage van de thermistorsensor zijn tijdsconstante en dissipatieconstante. De tijdsconstante zal typisch van grotere duur in ingekapselde thermistoren zijn. Dit is, natuurlijk toe te schrijven aan extra massa die het thermistorelement omringen; daarom uitbreidt de thermische overdrachttijd. De dissipatieconstante zal ook in assemblage groter zijn. De extra huisvestingsmassa dient goed als heatsink. De grotere macht wordt daarom vereist om self-heating te veroorzaken. Zowel zullen de tijdsconstante als de dissipatieconstante met de geselecteerde thermistor en de huisvesting variëren. De eigenschappen van de hitteoverdracht van de huisvesting, de thermistorplaats, de massa en draadtype bepalen deze constanten.
De toepassingen voor temperatuur het ontdekken omvatten de sensoren van de luchttemperatuur, de sensoren van de oppervlaktetemperatuur en de sensoren van de onderdompelingstemperatuur. De huisvesting voor de sensoren van de luchttemperatuur is vaak eenvoudige, goedkope apparaten zoals gevormde plastic shells, diepgetrokken messing of aluminiumcilinders, of zelfs roestvrij staalbuizen. De sensoren van de oppervlaktetemperatuur worden ontworpen om de contour van de te ontdekken oppervlakte aan te passen, of het vlak, gebogen is, of ronde. De opzettende gaten of de klemmen worden vaak gebruikt om installatie van de sensor te vereenvoudigen. De sensoren van de onderdompelingstemperatuur worden ontworpen zodat het ontdekkende element door het te ontdekken middel zal worden omringd, vaak tijden een vloeistof. Het het ontdekken gedeelte zal normaal door een gat of een opening uitpuilen terwijl een gedeelte van de assemblage buiten het middel voor het te lezen signaal zal blijven toestaan. De onderdompelingshuisvesting wordt gewoonlijk ingepast om hen toe te laten om in een gat of het openen worden geschroeft. Het onderdompelingsdeel verzoekt vloeibare en vochtigheidspreventie te zijn.
Het materiaal voor de huisvesting wordt gebruikt zal van de nodig temperatuurwaaier, reactietijd, kosten, en speciale aandachten zoals UL, FDA of NSF-vereisten in voedsel en/of medische toepassingen die afhankelijk zijn. Enkele beschikbare materialen omvatten roestvrij staal, koper, plastiek, teflon, messing, aluminium, epoxy en hitte - inkrimpbaar buizenstelsel.

 

 

Toepassingen:

 

 

Sondes van de de thermistortemperatuur van de metaal bestaat de Huisvesting Ingepaste Montage NTC uit een thermistor opgezet binnen een ingepaste pijpstop. De temperatuursondes in deze reeks worden wijd gebruikt voor temperatuur ontdekkend in pijpmuren, schipmuren, en materiaalomhulsels. Ideaal voor tanks, schip en pijpinstallatie. Typische de verwarmerboilers van het toepassingswater, koffiezetapparaat, theeketel, grill, broodrooster, keukentoestel, evenals andere industriële toepassing.

 

 

Specificaties:

 

Weerstand @25C

Bètawaarde 
B (25/50C)

Thermische tijdsconstante

Dissipatiefactor

Werkende temperatuurwaaier

10K ohm±2%

3380K±1%

20 seconden

5 MW/C

-30C~+125C

Nota: Alternatieve classificaties op weerstand, Bètawaarde en kabellengte op verzoek.

 

 

Concurrentievoordeel:

 

  1. Fabriekslevering direct
  2. Voltooide certificaten zoals UL, VDE, SGS, enz. en hoogte - beschikbare kwaliteit
  3.  Snelle levering
  4. De beste naverkoopdiensten
  5. Beschikbare OEM & ODM

 

 

Ingepast Passend NTC-de Sondes van de Temperatuursensor/NTC-Thermistorsonde 0Ingepast Passend NTC-de Sondes van de Temperatuursensor/NTC-Thermistorsonde 1Ingepast Passend NTC-de Sondes van de Temperatuursensor/NTC-Thermistorsonde 2Ingepast Passend NTC-de Sondes van de Temperatuursensor/NTC-Thermistorsonde 3

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Ingepast Passend NTC-de Sondes van de Temperatuursensor/NTC-Thermistorsonde kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.