• UCHI Geschatte de Sensor Wegende Omvormer CZL611N van de Ladings 2-20KG NTC Temperatuur
  • UCHI Geschatte de Sensor Wegende Omvormer CZL611N van de Ladings 2-20KG NTC Temperatuur
  • UCHI Geschatte de Sensor Wegende Omvormer CZL611N van de Ladings 2-20KG NTC Temperatuur
  • UCHI Geschatte de Sensor Wegende Omvormer CZL611N van de Ladings 2-20KG NTC Temperatuur
  • UCHI Geschatte de Sensor Wegende Omvormer CZL611N van de Ladings 2-20KG NTC Temperatuur
  • UCHI Geschatte de Sensor Wegende Omvormer CZL611N van de Ladings 2-20KG NTC Temperatuur
UCHI Geschatte de Sensor Wegende Omvormer CZL611N van de Ladings 2-20KG NTC Temperatuur

UCHI Geschatte de Sensor Wegende Omvormer CZL611N van de Ladings 2-20KG NTC Temperatuur

Productdetails:

Plaats van herkomst: Dongguan
Merknaam: UCHI
Certificering: SGS,ROHS,ISO.
Modelnummer: CZL611N

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 500pcs
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Bulk
Levertijd: 10 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Naam van het product: Wegende Omvormer onderdeelnummer: CZL611N
Nominale belasting: 2-20KG Uitvoerige fout (%FS): 0.5
Nominaal vermogen (mV/V): 1.0±0.15 Afmetingen (mm): 80×12.7×12.7
Kabel (mm): Φ0.8×200 Min Orde Quantiy: 500pcs
Pakket: Bulk Doorlooptijd: 10 werkdagen
Hoog licht:

de sensor van de thermokoppeltemperatuur

,

de sensor van de hoge precisietemperatuur

Productomschrijving

 

UCHI Geschatte de Sensor Wegende Omvormer CZL611N van de Ladings 2-20KG NTC Temperatuur


Beschrijving

 

Een ladingscel is een omvormer die kracht in een meetbare elektrooutput omzet. Hoewel er vele verscheidenheden van ladingscellen zijn, cellen van de spannings zijn de pand gebaseerde lading het het meest meestal gebruikte type.

Behalve voor bepaalde laboratoria waar de precisie mechanische saldi nog worden gebruikt, overheersen de de ladingscellen van het spanningspand de wegende industrie. De pneumatische ladingscellen worden soms gebruikt waar de intrinsieke veiligheid en de hygiëne worden gewenst, en de hydraulische ladingscellen worden overwogen in verre plaatsen, aangezien zij geen voeding vereisen. De de ladingscellen van het spanningspand bieden nauwkeurigheid van binnen 0.03% tot 0.25% hoogtepunt aan - schaal en zijn geschikt voor bijna alle industriële toepassingen.

 

 

Toepassing

 

Onze kunnen de micro-lading cellen in lichaamsschalen, handschalen, keukenschalen, postschalen, visserijschalen, de schalen van het babylichaam en andere micro- elektronische wegende systemen worden toegepast.

 

 

Hoofd Technische Parameters

 

Geschatte lading (kg)
2-20
Uitvoerige fout (%FS)
0.05
Nominaal vermogen (mV/V)
1.0±0.15
Afmetingen (mm)
80×12.7×12.7
Kabel (mm)
Φ0.8×200

 

 

Daadwerkelijk Productbeeld

 

UCHI Geschatte de Sensor Wegende Omvormer CZL611N van de Ladings 2-20KG NTC Temperatuur 0UCHI Geschatte de Sensor Wegende Omvormer CZL611N van de Ladings 2-20KG NTC Temperatuur 1UCHI Geschatte de Sensor Wegende Omvormer CZL611N van de Ladings 2-20KG NTC Temperatuur 2

 

 

De Geschiedenis van de ladingscel


Alvorens de spanning op pand-gebaseerde ladingscellen de methode van keus voor industriële het wegen toepassingen werden, werden de mechanische hefboomschalen wijd gebruikt. De mechanische schalen kunnen alles van pillen aan spoorwegauto's wegen en kunnen dit nauwkeurig en betrouwbaar doen als zij behoorlijk gekalibreerd en gehandhaafd zijn. De methode van verrichting kan of het gebruik van een gewichts in evenwicht brengend die mechanisme of de opsporing van de kracht inhouden door mechanische hefbomen wordt ontwikkeld. De de krachtsensoren van het vroegste, pre-spanningspand omvatten hydraulische en pneumatische ontwerpen. In 1843, bedacht de Engelse fysicus de Heer Charles Wheatstone een brugkring die elektrische weerstanden kon meten. De Wheatstone-brugkring is ideaal voor het meten van de weerstandsveranderingen die in spanningspanden voorkomen. Hoewel het eerste de spanningspand in entrepot van de weerstandsdraad in de jaren '40 werd ontwikkeld, was het not until liep de achterstand in de moderne elektronika dat de nieuwe technologie en economisch technisch uitvoerbaar werd. Vanaf toen, echter, hebben de spanningspanden allebei als mechanische schaalcomponenten en zich in stand-alone ladingscellen verspreid.

 

 

De Werkende Principes van de ladingscel


De ontwerpen van de ladingscel kunnen volgens het type van geproduceerde outputsignaal worden onderscheiden (pneumatisch, hydraulisch, elektrisch) of volgens de manier zij gewicht ontdekken (het buigen, scheerbeurt, compressie, spanning, enz.)

 

De hydraulische ladingscellen zijn kracht - breng apparaten in evenwicht, die gewicht meten als verandering in druk van de interne het vullen vloeistof. In een rollende diafragmatype hydraulische ladingscel die, worden een lading of een kracht die op een ladingshoofd handelen overgebracht naar een zuiger die op zijn beurt een het vullen vloeistof samenperst binnen een elastomeric diafragmakamer wordt beperkt. Aangezien de kracht stijgt, neemt de druk van de hydraulische vloeistof toe. Deze druk kan plaatselijk voor verre aanwijzing of controle worden vermeld of worden overgebracht. De output is lineair en vrij onaangetast door het bedrag van de het vullen vloeistof of door zijn temperatuur. Als de ladingscellen behoorlijk zijn geïnstalleerd en gekalibreerd, kan de nauwkeurigheid binnen 0.25% hoogtepunt zijn - schaal of beter, aanvaardbaar voor de meeste proces het wegen toepassingen. Omdat deze sensor geen elektrische componenten heeft, is het ideaal voor gebruik op gevaarlijke gebieden. De typische hydraulische toepassingen van de ladingscel omvatten tank, bak, en vultrechter het wegen. Voor maximumnauwkeurigheid, zou het gewicht van de tank moeten worden verkregen door van één ladingscel op elk punt van steun de plaats te bepalen en hun output op te tellen.

 

De pneumatische ladingscellen werken ook op het kracht-saldo principe. Deze apparaten gebruiken veelvoudige bevochtigerkamers om hogere nauwkeurigheid te verstrekken dan een hydraulisch apparaat kan. In sommige ontwerpen, wordt de eerste bevochtigerkamer gebruikt als kamer van het tarragewicht. De pneumatische ladingscellen worden vaak gebruikt om vrij kleine gewichten in de industrieën te meten waar de netheid en de veiligheid van eerste belang zijn. De voordelen van dit type van ladingscel omvatten hun het zijn inherent explosiebestendig en ongevoelig aan temperatuurvariaties. Bovendien, bevatten zij geen vloeistoffen die het proces zouden kunnen vervuilen als het diafragma verbreekt. De nadelen omvatten vrij langzame snelheid van reactie en de behoefte aan schone, droge, geregelde lucht of stikstof.

 

De spanning-pand ladingscellen zetten de lading handelend op hen in elektrosignalen om. De maten zelf worden geplakt op een straal of een structureel lid dat misvormt wanneer het gewicht wordt toegepast. In de meeste gevallen, worden vier spanningspanden gebruikt om maximumgevoeligheid en temperatuurcompensatie te verkrijgen. Twee van de maten zijn gewoonlijk in spanning, en twee in compressie, en met compensatieaanpassingen zoals aangetoond in Figuur 7-2 getelegrafeerd. Wanneer het gewicht wordt toegepast, verandert de spanning de elektrische weerstand van de maten in verhouding tot de lading. Andere ladingscellen verdwijnen in dubbelzinnigheid langzaam, aangezien de de ladingscellen van het spanningspand hun nauwkeurigheid blijven verhogen en hun eenheidskosten verminderen.

 

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd UCHI Geschatte de Sensor Wegende Omvormer CZL611N van de Ladings 2-20KG NTC Temperatuur kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.