• 1-50 kg kiest de Spanningsmaat Czl635 van de Punt Wegende Sensor voor Keukenschalen uit
  • 1-50 kg kiest de Spanningsmaat Czl635 van de Punt Wegende Sensor voor Keukenschalen uit
  • 1-50 kg kiest de Spanningsmaat Czl635 van de Punt Wegende Sensor voor Keukenschalen uit
  • 1-50 kg kiest de Spanningsmaat Czl635 van de Punt Wegende Sensor voor Keukenschalen uit
  • 1-50 kg kiest de Spanningsmaat Czl635 van de Punt Wegende Sensor voor Keukenschalen uit
1-50 kg kiest de Spanningsmaat Czl635 van de Punt Wegende Sensor voor Keukenschalen uit

1-50 kg kiest de Spanningsmaat Czl635 van de Punt Wegende Sensor voor Keukenschalen uit

Productdetails:

Plaats van herkomst: Guangdong, China
Merknaam: UCHI
Certificering: SGS,ROHS.
Modelnummer: CZL635

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 500pcs
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Bulk
Levertijd: 10 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 500000pcs/maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Product: Wegende Sensor Nominale belasting: 1-50kg
Uitvoerige fout (%FS): 0.05 Nominaal vermogen (mV/V): 0.7±0.15
Afmetingen (mm): 55×12.7×12.7 MOQ: 500pcs
Hoog licht:

de sensor van de thermokoppeltemperatuur

,

de sensor van de hoge precisietemperatuur

Productomschrijving

 

1-50 kg kiest de Spanningsmaat Czl635 van de Punt Wegende Sensor voor Keukenschalen uit

 

Inleiding

 

Een ladingscel is een kracht het ontdekken module - een zorgvuldig ontworpen metaalstructuur, met kleine elementen genoemd spanningsmaten opgezet in nauwkeurige plaatsen op de structuur. De ladingscellen worden ontworpen om een specifieke kracht te meten, en andere krachten te negeren die worden toegepast. De elektrosignaaloutput door de ladingscel is zeer klein en vereist gespecialiseerde versterking. Gelukkig, zullen 1046 PhidgetBridge al versterking en de meting van de elektrooutput uitvoeren.
De ladingscellen worden ontworpen om kracht in één richting te meten. Zij zullen vaak kracht in andere richtingen meten, maar de sensorgevoeligheid zal verschillend zijn, aangezien de delen van de ladingscel die onder compressie opereren nu in spanning, en vice versa zijn.
Deze Enige Cel van de Puntlading wordt gebruikt in kleine juwelenschalen en keukenschalen. Het heeft door onderaan het eind van de ladingscel opgezet vast te bouten waar de draden in bijlage, en toepassend zijn kracht op het andere eind in de richting van de pijl. Waar de kracht is niet kritiek wordt toegepast, aangezien deze ladingscel een het scheren effect op de straal meet, niet het buigen van de straal. Als u een klein platform op de ladingscel opzet, zoals in kleinschalig worden gedaan, verstrekt deze ladingscel nauwkeurige lezingen ongeacht de positie van de lading op het platform.

 

 

 

Dimensionale tekening 

 

1-50 kg kiest de Spanningsmaat Czl635 van de Punt Wegende Sensor voor Keukenschalen uit 0

 

 

Productspecificaties

 

Sensoreigenschappen

Sensortype De Cel van de scheerbeurtlading
Maximum gewichtscapaciteit 5 kg
Maximumoverbelasting 6 kg
Kruipen 5 g/hr
Nul Saldo ± 75 g
Maximum de Fout van de celherhaalbaarheid ± 2.5 g
Maximum celniet lineair zijn 2.5 g
Maximum celhysterese 2.5 g
Temperatuureffect op Spanwijdte 250 mg/°C
Temperatuureffect op Nul 500 mg/°C

 

Elektrische Eigenschappen

Nominaal vermogen 1 mV/V
Maximum nominaal vermogenfout ± 150 μV/V
Outputimpedantie 1 kΩ
Maximum leveringsvoltage 5 V GELIJKSTROOM

 

Fysische eigenschappen

Gecompenseerde Temperatuur Min -10 °C
Gecompenseerde Maximum Temperatuur 40 °C
Werkende Temperatuur Min -20 °C
Werkende Maximum Temperatuur 55 °C
Kabellengte 550 mm
Kabelmaat 30 AWG
Materiaal Aluminiumlegering (LY12CZ)
Schroefdraadgrootte

M5x0.8

 

 

 

 

Hoe zij werken

 

De spanning-maat ladingscellen zetten de lading handelend op hen in elektrosignalen om. Het meten wordt gedaan met zeer kleine weerstandspatronen genoemd spanningsmaten - effectief kleine, flexibele kringsraad. De maten worden geplakt op een straal of een structureel lid dat wanneer het gewicht wordt toegepast misvormt, op zijn beurt misvormend de spanning-maat. Aangezien de spanningsmaat misvormd is, is het elektrische weerstandveranderingen in verhouding tot de lading.

De veranderingen in de kring door kracht wordt is veel kleiner dan de veranderingen door variatie in temperatuur worden veroorzaakt veroorzaakt die. De ladingscellen van betere kwaliteit compenseren de gevolgen van temperatuur gebruikend twee technieken. Door het uitbreidingstarief van de spanningsmaat aan het uitbreidingstarief van het metaal aan te passen het heeft opgezet, kan de onbehoorlijke spanning op de maten worden vermeden aangezien de ladingscel opwarmt en bedaart. De belangrijkste methode van temperatuurcompensatie houdt het gebruiken van veelvoudige spanningsmaten in, die allen aan de verandering in temperatuur met dezelfde verandering in weerstand antwoorden. Sommige ontwerpen van de ladingscel gebruiken slechts maten die nooit aan om het even welke kracht worden onderworpen, maar dienen om de temperatuurgevolgen voor de maten te compenseren die metend kracht. De meeste ontwerpen gebruiken 4 spanningsmaten, wat in compressie, wat onder spanning, die de gevoeligheid van de ladingscel, maximaliseert en automatisch het effect van temperatuur annuleert.

Andere types van ladingscel bestaan die halve bruggen (2 spanningsmaten) of kwartbruggen hebben maar zij vereisen extra hardware om te werken aangezien u de brug moet voltooien om de nauwkeurigste lezingen te krijgen.

 

Wat is een Wheatstone-brug?


Een Wheatstone-brug is een elektrodiekring te meten en onbekende weerstand door 2 benen van een brugkring in evenwicht te brengen wordt gebruikt. Één been waarvan de onbekende waarde bevat. De Wheatstonebruggen worden samengesteld uit 4 weerstanden of ladingen in een vierkant met een voltagemeter overbruggend 2 hoeken van het vierkant en de macht/verbonden met de andere hoeken gemalen. In het geval van een ladingscel, zijn deze weerstanden spanningsmaten.

 

Installatie

 

Single-Point Ladingscellen

Een single-point ladingscel. Het toepassen van kracht op één eind leidt tot spanning die in de bar, veroorzakend de spanningsmaat in het witte plastiek wordt ingepakt om te buigen. Deze Enige Cel van de Puntlading wordt gebruikt in kleine juwelenschalen en keukenschalen. Het heeft door onderaan het eind van de ladingscel opgezet vast te bouten waar de draden in bijlage, en toepassend zijn kracht op het andere eind in de richting van de pijl. Waar de kracht is niet kritiek wordt toegepast, aangezien deze ladingscel een het scheren effect op de straal meet, niet het buigen van de straal. Als u een klein platform op de ladingscel opzet, zoals in kleinschalig worden gedaan, verstrekt deze ladingscel nauwkeurige lezingen ongeacht de positie van de lading op het platform.
De Cellen van de knooplading

Een cel van de knooplading. Het toepassen van kracht op de buil in het midden van de cel veroorzaakt een verandering in de output. Deze Cel van de Knooplading wordt gebruikt in toepassingen die een dunne vormfactor vereisen. De bodem van de ladingscel wordt vastgebout, en de kracht gepast op de knoop op de bovenkant toe. Door slechts de knoop te laden, die lichtjes rond wordt gemaakt, is de ladingscel minder gevoelig voor fouten als gevolg van de lading die precies rechtdoor niet de ladingscel onderduwen.
 
S-type Ladingscellen

Een s-Type ladingscel. Door op beide einden te trekken of op beide einden te duwen, veranderen de spanning in de s-veranderingen en de output van de cel. Deze s-Type ladingscel kan in compressie of spanning worden in werking gesteld, zoals hieronder geïllustreerd.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 1-50 kg kiest de Spanningsmaat Czl635 van de Punt Wegende Sensor voor Keukenschalen uit kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.